Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται μέσω εταιριών ταχυμεταφορών (courier) και έχουν επιλεγεί από το diodini.gr, έτσι ώστε να σας παρέχουμε εξαιρετικά ποιοτικές υπηρεσίες.


Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας, Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ.


Τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα χρειάζονται 1-5 εργάσιμές ημέρες για να παραδοθούν


 Έξοδα αποστολής *


- για παραγγελίες συνολικής αξίας έως 59 € και βάρους μέχρι 2 κιλά, το κόστος αποστολής είναι 2,90 € + ΦΠΑ σε όλη την Ελλάδα. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1 ευρώ


- για παραγγελίες συνολικής αξίας άνω των 59 €  και βάρους μέχρι 2 κιλά, η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ σε όλη την Ελλάδα. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1 ευρώ.


- το κόστος της Αντικαταβολής είναι 2,10 ευρώ


*(τα έξοδα αποστολής μπορεί να τροποποιηθούν βάση προωθητικών ενεργειών)


 


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ


Μπορείτε να πλοηγηθείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας, να επιλέξετε ελεύθερα μέσα από το diodini τα προϊόντα της αρεσκείας σας και να τα τοποθετήσετε στο καλάθι αγορών σας. Στη συνέχεια, ακολουθώντας τα ''βήματα'' που σας υποδεικνύονται κάθε φορά θα πρέπει να προχωρήσετε στην αποστολή του αιτήματός σας για παραγγελία προς την εταιρεία μας. Με σκοπό την καλύτερη και αρτιότερη εξυπηρέτηση σας και τη διευκόλυνση των μελλοντικών σας αγορών κατά την πρώτη σας παραγγελία εγγράφεστε ως χρήστης του diodini συμπληρώνοντας όλα τα προσωπικά σας στοιχεία που σας ζητούνται στην αντίστοιχη φόρμα εγγραφής. Κατόπιν, κάθε φορά μετά την ολοκλήρωση των αγορών σας, συμπληρώνετε όλα τα στοιχεία του αιτήματός σας για παραγγελία που εμφανίζονται στην φόρμα παραγγελίας.


Με την αποστολή του αιτήματος προς παραγγελία σας εμφανίζεται αυτοματοποιημένο μήνυμα που περιλαμβάνει τα στοιχεία του αιτήματος παραγγελίας που θα λάβει η εταιρεία μας, το οποίο σας αποστέλλεται και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας έχετε δηλώσει. Όλα τα αιτήματά σας παραλαμβάνονται από εμάς με την επιφύλαξη ελέγχου διαθεσιμότητας των προϊόντων που περιλαμβάνονται στο αίτημα παραγγελίας σας (ο οποίος έλεγχος πραγματοποιείται μετά την έναρξη του σταδίου επεξεργασίας που ακολουθεί το αίτημά σας). Κατά το στάδιο της λήψης του αιτήματός σας και της αυτόματης προβολής του περιεχομένου του αιτήματος παραγγελίας σας δεν έχει ξεκινήσει ακόμη η επεξεργασία του αιτήματός σας από την εταιρεία μας.