Οι τρόποι πληρωμής είναι συγκεκριμένα οι ακόλουθοι:


A) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ - Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή τότε θα πρέπει να καταβάλλετε το αντίστοιχο τίμημα (και τα συμφωνηθέντα έξοδα μεταφοράς) κατά την παραλαβή του προϊόντος από τον μεταφορέα της επιλογής μας. Ο συγκεκριμένος  τρόπος  πληρωμής  παρέχεται  μόνο  εντός  Ελλάδος.


Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,10 ευρώ


Β) ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ- Εφόσον έχετε επιλέξει ως  τρόπο πληρωμής  την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, τότε θα πρέπει να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας (και τα τυχόν συμφωνηθέντα έξοδα μεταφοράς)  προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία επεξεργασίας του αιτήματος παραγγελίας σας και η δέσμευση των προϊόντων που περιλαμβάνονται σε αυτήν από εμάς, σε έναν από τους λογαριασμούς της εταιρείας μας που εμφανίζονται στη φόρμα παραγγελίας και στο e-mail που θα  λάβετε αμέσως μόλις επεξεργαστεί η παραγγελία σας, αναφέροντας ως αιτιολογία τον κωδικό παραγγελίας σας.


Εν συνεχεία θα πρέπει να μας αποστείλετε αντίγραφο της συγκεκριμένης κατάθεσης με e-mail στο info@diodini.gr.


Μετά τη λήψη έγκυρου αντίγραφου κατάθεσης του συνολικού ποσού ακολουθείται η διαδικασία της επεξεργασίας  και της επιβεβαίωσης  παραγγελίας και σας αποστέλλονται τα σχετικά ηλεκτρονικά μηνύματα ή/και τα μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο που μας έχετε δηλώσει. Σε περίπτωση μη λήψης αντιγράφου εντός 7 ημερολογιακών ημερών ή μη λήψης έγκυρου αντιγράφου κατάθεσης του συνόλου του ποσού η παραγγελία σας  θα ακυρώνεται αζημίως και η σύμβαση πώλησης θα λογίζεται ως μηδέποτε καταρτισθείσα.


Γ)  ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ- Το diodini.gr σας δίνει τη δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners. Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την  πιστωτική κάρτα η διαδικασία θα πραγματοποιείται και θα ολοκληρώνεται  δια μέσου έμπιστου συνεργάτη μας – τραπεζικού ιδρύματος  που παρέχει όλα τα εχέγγυα ασφαλείας των ηλεκτρονικών συναλλαγών.


Στην περίπτωση  που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρόντες  κατά την παραλαβή της  παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την ταυτότητά σας.Επίσης σας παρέχουμε τη δυνατότητα πληρωμής με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass.mcpp_wllt_btn_chk_147x034px.gif