Στην περίπτωση που o πελάτης επιθυμεί να αλλάξει ή να επιστρέψει κάποιο προϊόν, έχει το δικαίωμα να το κάνει μέσα σε διάστημα 14 (δεκατεσσάρων) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, αφού  μας  ενημερώσει επικοινωνώντας μαζί μας στο e-mail: info@diodini.gr ή και τηλεφωνικά στο τηλέφωνο επικοινωνίας +30 210 2634314 δηλώνοντάς μας ότι επιθυμεί να επιστρέψει  το προϊόν  χωρίς καμία επιβάρυνση επιστροφής  μια φορά για κάθε παραγγελία  του, με την προϋπόθεση ότι η επιστροφή θα γίνει με την συνεργαζόμενη με το diodini.gr, την εταιρία ELTA courier.


 Σε περίπτωση νέας  επιστροφής  το κόστος  της επιβαρύνει τον πελάτη .


Η διεύθυνση για όλες τις επιστροφές είναι:  Πάριδος 70 & Ιδομενέως  Ίλιον,  ΤΚ 13122


Προκειμένου να επιστραφούν τα προϊόντα δεν πρέπει να είναι  χρησιμοποιημένα, φθαρμένα, πλυμένα, τροποποιημένα ή να έχουν υποστεί ζημία και το καρτελάκι αναγνώρισης μαζί με όλες τις υφασμάτινες ετικέτες του σχεδιαστή να βρίσκονται προσαρτημένα στο προϊόν, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης – Τ.Δ.Α. κλπ). Σε αντίθετη περίπτωση θεωρείται ότι το προϊόν δεν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία του παραδόθηκε και δεν γίνεται δεκτό


Σε περίπτωση επιστροφής  παπουτσιών, δεν επιτρέπεται η επικόλληση ετικετών και ταινιών συσκευασίας επάνω στο κουτί συσκευασίας. Αν τα επιστρεφόμενα κουτιά των προϊόντων έχουν υποστεί ζημία, με ευθύνη του πελάτη η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή.


Τα ολόσωμα μαγιό και το κάτω μέρος των μπικίνι θα πρέπει να δοκιμάζονται επάνω από το εσώρουχο, χωρίς να αφαιρείται η προστατευτική αυτοκόλλητη ταινία. Για λόγους προστασίας της υγιεινής αν αυτή η ταινία έχει αφαιρεθεί ή αν τα είδη έχουν λερωθεί η επιστροφή τους δεν θα γίνει δεκτή και τα προϊόντα θα επιστραφούν στον πελάτη.


Επιστροφές  προϊόντων που αφορούν εσώρουχα δεν γίνονται δεκτές για λόγους υγιεινής.


Εάν πληρούνται όλες οι παραπάνω  προϋποθέσεις, το diodini.gr  υποχρεούται να αντικαταστήσει το προϊόν με οτιδήποτε άλλο είδος επιθυμεί ο πελάτης.  Σε περίπτωση μεγαλύτερης αξίας, η διαφορά  χρεώνεται στον πελάτη.


Στην περίπτωση όπου ο πελάτης επιθυμεί επιστροφή χρημάτων, εφόσον  παραλάβουμε το προϊόν και εγκριθεί η επιστροφή σας, η διαδικασία επιστροφής  χρημάτων δύναται να ολοκληρωθεί εντός  14 ημερών από την ημερομηνία που παραλάβουμε τα επιστρεφόμενα προϊόντα.


Η δωρεάν επιστροφή (χωρίς κόστος αποστολής) δεν ισχύει  στην περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί επιστροφή  χρημάτων και όχι αντικατάσταση των προϊόντων που παρήγγειλε, όπως επίσης δεν ισχύει για  παραγγελίες  εκτός  Ελλάδας. Το κόστος μεταφορικών για επιστροφές εκτός  Ελλάδος επιβαρύνει τον πελάτη.